Ndërlidhjet

Aplikacioni i lajmeve i REL-it

Ndiqeni Radion Evropa e Lirë, fituese e shumë çmimeve ndërkombëtare, përmes aplikacionit të ridizajnuar iOS dhe Android për telefona të mençur dhe tabletë.

Lajme në 22 gjuhë, materialet më të fundit, fotografi, video, audio dhe blog, përmes një eksperience dinamike.

KARAKTERISTIKAT E REJA PËRFSHIJNË

Transmetim direkt dhe eksperiencë e veçantë në TV dhe audio. "Lajmet e Mia" - një faqe plotësisht e përshtatshme që ju jep lirinë për të krijuar vetë përmbledhjen e lajmeve që dëshironi t'i lexoni nga të gjitha shërbimet e REL-it.

Aplikacioni për televizor të mençur i REL-it

Lexoni lajmet më të fundit, të dhëna drejt e në TV-në tuaj, përmes aplikacionit të REL-it në LG dhe Samsung Smart TV. Video dhe audio programet janë të disponueshme në 16 gjuhë, ju vetëm relaksohuni dhe shijojini.

XS
SM
MD
LG