Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRISHTINË


Kompania shqiptaro-amerikane “Adi-Nikel”, është fituese e përkohshme e tenderit të Agjencisë Kosovare të Mirëbesimit për ndërmarrjen “Feronikeli”, me çmimin e ofruar prej 49 milionë eurosh.
Për ndërmarrjen “Ferronikeli”, që u privatizua sipas metodës së njohur “Spin-off” special, kanë qenë vetëm dy ofertues.
Sipas rregullave të AKM-së, për një kompani duhet të jenë së paku tre ofertues dhe meqë për ndërmarrjen “Feronikeli” kanë qenë vetëm dy oferta, i mbetet Bordit të AKM-së që të vendosë nëse fituesi i përkohshëm do të shpallet edhe fitues i përhershëm.
XS
SM
MD
LG