Ndërlidhjet

PRISHTINË


Agjencia Kosovare e Mirëbesimit ka njoftuar sot se kompania "Alferon" edhe përfundimisht ka fituar tenderin për privatizimin e Ferronikelit, pas dyshimeve që ishin paraqitur nga ofertuesit e tjerë për të kaluarën e kësaj kompanie. Kompania "Alferon" ka ofruar 33 milionë euro për Feronikelin, një investim prej 20 milionë eurosh në tri vitet e para dhe krijimin e 1 mijë vendeve të punës gjatë kësaj periudhe.
XS
SM
MD
LG