Ndërlidhjet

PRISHTINË


Viti 2004 është vit, në të cilin Kosova duhet ti arrijë standardet ndërkombëtare, e jo vit kur Kosova do të bëhet e pavarur, ka thënë shefi i zyrës gjermane në Prishtinë Peter Randorf.
Ai e ka shfaqur shpresën se UNMIK-u do ta përmbyllë planin për arritjen e standardeve.
Ky është qëllimi ynë i përbashkët, që askujt nuk duhet t'i pengojë, ka thënë Randorf, duke shtuar se Gjermania nuk dëshiron që Kosova të bëhet "vrimë e zezë" apo vend tranziti për mallrat e trafikuara dhe krimin e organizuar.
XS
SM
MD
LG