Ndërlidhjet

MOSKË


"Rusia kërkon të luajë një rol më aktiv në financat botërore", tha kryetari rus Vladimir Putin gjatë një takimi me drejtorin e Bankës Botërore James Uolfensohn. Putin, ka nënvizuar se vendi i tij do të përdorë Bankën Botërore në luftën e qeverisë kundër varfërisë si dhe në përmirsimin e administratës.
XS
SM
MD
LG