Ndërlidhjet

UASHINGTON


John Negroponte, i emëruar nga presidenti Bush ambasador amerikan në Irak, ka thënë se një qeveri kalimtare mund të formohet në Irak madje edhe para dorëzimit të pushtetit nga koalicioni."Përmbyllja e pushtetit të përkohshëm të koalicionit më 30 qershor do të shënojë një hap jetik drejt ndërtimit të një Iraku demokratik dhe të qëndrueshëm që do të jetë në paqe me fqinjët e tij", tha Negroponte, duke folur para komisionit të Senatit për marrëdhënie të jashtme.
XS
SM
MD
LG