Ndërlidhjet

TIRANË


Sot në Tiranë u takuan kryeministri i Shqipërisë, Fatos Nano, ai i Kroacisë, Ivo Sanader dhe kryeminstri i Bosnjë Hercegovinës, Adnan Terziq. Në këtë takim munduan kryeministri i maqedonisë, Hari Kostov dhe presidenti i unionit Serbi-Mali i Zi. Është raportuar se në takimin e tre kryeministrave është biseduar për procesin e reformave në rrugën e integrimeve evroatlantike të Shqipërisë, të Kraocisë dhe të Bosnjë Hercegovinës.
XS
SM
MD
LG