Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në takimet e sotme me të dërguarin e Sekretarit të përgjithshëm të KB-së, diplomatin norvegjez, Kai Eide, përfaqësuesit shqiptarë kanë kërkuar që roli i UNMIK-ut të shndërrohet në mbikëqyrje dhe këshillëdhënie. Përfaqësuesit serbë kanë kërkuar "gjithsesi forcimin e rolit të UNMIKU-utr sdhe të KFORI-it", siç është shprehur deputeti Oliver Ivanoviq. Zoti Eide, i cili e përfundoi vizitën në Kosovë, sot nuk është prononcuar para gazetarëve.
XS
SM
MD
LG