Ndërlidhjet

RAMALLAH


Kryeministri palestinez, Ahmed Qurei sot e tërhoqi dorëheqjen e tij, duke e përfunduar kështu një mos-marrëveshje dyjavëshe me presidentin Yasser Arafat. Me këtë rast, zoti Qurei tha:
- Presidenti refuzoi dorëheqjen time dhe unë do të bashkëpunoj. Po presim të shohim se si do të lëvizin gjërat.

Agjencitë e lajmeve informojnë se dorëheqja e kryeminsitrit palestinez, para dy javësh, kishte koinciduar me valën e rrëmbimeve, me trazira dhe me kërkesa për reforma të autoritetet palestinez.
XS
SM
MD
LG