Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit ka filluar diskutimin e raportit për Kosovën të kreut të Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan. Ky është raporti i rradhës ku Annan analizon zhvillimet në Kosovë pas dhunës së marsit dhe hapat e bëra në përmbushjen e standardeve. (Më gjerësisht tek rubrika Aktuale)
XS
SM
MD
LG