Ndërlidhjet

SARAJEVË


Në Bosnje e Hercegovinë sot mbahen zgjedhjet e para lokale të organizuara prej autoriteteve të vendit.
Rreth 2.3 milionë votues do të mund t'i zgjedhin këshillat komunalë dhe kryetarët e bashkive në 142 komunat.
Zgjedhjet janë të parat pas luftës, që krejtësisht financohen nga autoritetet e vendit.
XS
SM
MD
LG