Ndërlidhjet

KAJRO


Në ditën e dytë të konferencës ndërkombëtare për të ardhmen e Irakut, ministri i jashtëm i Egjiptit Ahmed Abul Gheit ka thënë se "të punosh për stabilitetin e Irakut është gjë e pandarë nga zgjidhja globale e çështjes palestineze". Sipas tij "stabiliteti dhe siguria në Irak kanë ndikim në stabilitetin e Lindjes së Mesme, në mos edhe në tërë botën".
Sekretari i përgjithshëm i OKB-së Kofi Annan ka thënë se zgjedhjet e 30 janarit në Irak janë "pjesë kritike për tranzicionin e Irakut".
XS
SM
MD
LG