Ndërlidhjet

TIRANË


Shqipëria dhe Polonia kanë rikonfirmuar se trupat e tyre do të mbeten në Irak dhe do të kontribuojnë në demokratizimin e shoqërisë irakiene.
Kryeministri shqiptar Fatos Nano dhe kryeministri polak Marek Belka, në Tiranë gjithashtu e shfaqën shpresën se situata në Irak do të qetësohet para zgjedhjeve në 30 janar.
XS
SM
MD
LG