Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në orët e mëngjezit në Prishtinë përfundoi greva 17 orëshe e afro 200 nënave dhe anëtarëve tjerë të familjeve të persosnave të zhdukur nga Kosova.
Protesta në ndërrimin e mot-moteve ishte organizuar me qëllim të angazhimit më të madh të institucioneve të Kosovës dhe atyre ndërkombëptare për gjurmimin dhe zbardhjen e fatit të së paku 3.500 njerëzve të zhdukiur nga Kosova.
Gjatë natës, në mesin e protestuesve kanë qëndruar një kohë edhe luftëtari për të drejtat e njeriut, Adem Demaçi dhe kryetari i Kuvendit të Kosovës, Nexhat Daci, i cili ka thënë se institucionet e Kosovës e ndjejnë dhembjen e nënave të të zhdukurve.
XS
SM
MD
LG