Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara paranoi pesë anëtarë të rinjë të përkohëshëm: Gjermaninë, Spanjën, Kilin, Pakistanin dhe Angolën.
Pesë vendet e reja zëvendësojnë: Irlandën, Mauriciusin, Norvegjinë, Singaporin dhe Kolumbinë.
XS
SM
MD
LG