Ndërlidhjet

SARAJEVË


Bashkimit Evropian zyrtarish filloi misionin e parë policor në Bosnjë-Hercegovinë deri në vitin 2005, pasi në mesnatë përfundoi zyrtarisht misioni 10 vjeçar i Kombeve të Bashkuara.
Misioni i BE-së do të mbikëqyrë dhe stërvitë policinë vendore në dy entitetet-Federatën myslimano-kroate dhe entitetin e serbëve të Bosnjës.
XS
SM
MD
LG