Ndërlidhjet

BAGDAD


Kryeinspektorët e Kombeve të Bashkuara për armatimin do të paraqesin sot në Këshillin e Sigurimit një vlerësim më të hollësishëm për deklaratën irakiane për armët.
Hans Blix dhe Mohammed ElBaradei pritet ta informojnë Këshillin edhe për bashkëpunimin e Bagdadit me ekipin e tyre të inspektorëve të cilët gjurmojnë prova për armët e ndaluara.
Raporti më i plotë për inspektimin në Irak do të paraqitet në Këshillin e Sigurimit në 27 janar.
XS
SM
MD
LG