Ndërlidhjet

LONDËR


Kryeministri Britanik, Tony Blair i bëri thirrje liderit Irakian të përfitojë nga të gjitha mundësitë që i jepen dhe të çarmatoset.
Ndërkaq , kryeinspketori i OKB-së për armatimin, Hans Blix dezavuoi në Londër gjetjen e predhave në Irak e tha se “nuk ishin kushedi çka”.
Kryeinspektorët Blix dhe ElBaradei thanë se do të kërkojnë nga Këshilli i Sigurimit t,u japë më shumë kohë për kompletimin e inspektimeve të armatimit në Irak.
XS
SM
MD
LG