Ndërlidhjet

MOSKË


Një delegacion fakt-mbledhës amerikan ka mbërritur në Moskë ku do të vëzhgojë respektimin e lirive fetare në Rusi, për të hartuar më pas rekomandimet e nevojshme për qeverinë amerikane.
Drejtuesja e grupit, Felice Gear, ka pohuar se një nga pikat e kontrollit do të jetë dhe politika e qeverisë ruse, e cila e sheh islamin si fe ekstremiste.
XS
SM
MD
LG