Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shkalla e papunësisë në Kosovë është 49 për qind, kurse në mesin e të rinjve, 72% e tyre janë të papunë. 63 për qind e të papunëve janë femra. Këto janë të dhënat e një ankete nga Instituti për Hulumtime Zhvillimore, “Riinvest”.
Hulumtimi bazohet në anketimin e 1200 familjeve kosovare, 600 ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, si dhe nga informacione të institucioneve të rëndësishme, bëjnë të ditur burimet e këtij instituti.
XS
SM
MD
LG