Ndërlidhjet

NJU JORK


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara nesër do të shqyrtojë situatën në Kosovë, kurse shefi i UNMIK-t, Michael Steiner do të paraqesë raportin për punën e Misionit të cilit i prinë.
Në seancën e nesërme do të mbahet debat i përbashkët për raportin e sekretarit të përgjithshëm të OKB-së, Kofi Annan dhe raportin e misionit të Këshillit të Sigurimit që vizitoi Kosovën dhjetorin e kaluar.
XS
SM
MD
LG