Ndërlidhjet

ATHINË


Greqia si kryesuese e radhës e BE-së thotë se ka ndërmend të vendos një plan pune i cili do të kërkonte nga Shqipëria, Kroacia, Bosnja, Maqedonia, Serbia dhe Mali i Zi që të marrin qëndrim më të rreptë ndaj krimit të organizuar.
Ky plan do të caktonte afate për secilin vend që t,i raportonte Bashkimit Evropian se si planifikon të merret me bandat përgjegjëse për përhapjen e drogës dhe prostitucionit.
XS
SM
MD
LG