Ndërlidhjet

LUGINA E PRESHEVËS


Armata Kombëtare Shqiptare ka marrë përsipër, përmes një deklarate të publikur në internet, kryerjen e sulmit në fshatin Muhoc, ku nga vendosja e një mine ka humbur jetën një polic serb dhe janë plagosur dy të tjerë.
Qeveria serbe ka akuzuar se ekstremistë shqiptarë që kryejnë aksione të tilla e kanë qendrën në Kosovë.
Gjenerali amerikan, Daniel Keef, i cili është përgjegjës për sektorin lindor të KFOR-it, që mbulon kufirin me Luginën e Preshevës, ka hedhur poshtë në mënyrë të prerë, deklaratat e qeverisë së Serbisë.
XS
SM
MD
LG