Ndërlidhjet

SALAHADIN – IRAKU VERIOR


Grupet opozitare të Irakut kanë rënë dakort në krijimin e një këshilli të përbashkët drejtues, prej 6 anëtarësh, si pjesë e përgatitjeve për një ndryshim të regjimit në Bagdat.
Njëherësh opozita irakene pritet të krijojë dhe 14 komitete që do të shërbejnë si bazë për qeverinë e ardhshme.
XS
SM
MD
LG