Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Prishtinë është formuar Këshilli për bartjen e kompetencave nga ndërkombëtarët tek vendorët.
Këshilli do të kryesohet nga shefi i UNMIK-ut Michael Steiner dhe kryeministri i Kosovës Bajram Rexhepi.
Këshilli do të ketë 14 anëtarë, 7 nga UNMIK-u dhe 7 nga institucionet e Kosovës, përfshirë edhe përfaqësues të pakicave.
XS
SM
MD
LG