Ndërlidhjet

MYNIH


Ministri i jashtëm gjerman Joschka Fischer tha se do të kërkojë nga Këshilli i Sigurimit ta zgjatë mandatin e inspektorëve në Irak, meqë puna e tyre është treguar e suksesshme.
"Kemi bërë përparim në shkatërrimin e raketave dhe në intervistimin e shkencëtarëve. Janë paraqitur informata të reja rreth armëve biologjike dhe kimike. Kjo tregon se të gjitha masat jo-luftarake nuk janë shpenzuar", tha Fischer, për të shtuar se inspektorëve duhet dhënë më shumë kohë.
XS
SM
MD
LG