Ndërlidhjet

SHKUP


Presidenti i Shteteve të Bashkuar, George Bush në një letër ka falënderuar liderët pro-Perëndimorë të Maqedonisë për mbështetjen që i kanë dhënë qëndrimit të tij ndaj Irakut.
"Shtetet e Bashkuara nuk do të harrojnë kurrë ata që u rreshtuan me Amerikën", thuhet në letër.
Maqedonia u ka ofruar Shteteve të Bashkuara shfrytëzimin e hapsirës së vetë ajrore, aeroportet dhe kampe trajnimi në rast të një fushate eventuale ushtarake për çarmatosjen e Irakut.
XS
SM
MD
LG