Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Ambasadori irakian në Kombet e Bashkuara, Aldouri e ka akuzuar mbrëmë sekeretarin e përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan se ndihmon Shtetet e Bashkuara të sulmojnë vendin e tij duke tërhequr stafin ndërkombëtar dhe duke ofruar rrugë alternative për dërgimin e ndihmës ndërkombëtare irakianëve nëpërmjet përdorimit të të ardhurave nga nafta.
XS
SM
MD
LG