Ndërlidhjet

AS –SALIJAH – KATAR


Dy anije, të ngarkuara me 56 mijë tonë grurë, janë nisur drejt portit të Umr Kasrit, si pjesë e ndihmave humanitare për popullsinë irakene.
Së paku ngarkesa në njërën prej anijeve vjen nga Shtetet e Bashkuara dhe kjo sasi gruri është e mjaftueshme për mbulimin e e nevojave të 4.5 milionë irakenëve për një periudhë kohore një mujore.
Kështu ka njoftuar kapiteni i ushtrisë amerikane, Frank Thorp, duke folur nga komanda qëndrore në Katar.
XS
SM
MD
LG