Ndërlidhjet

AS –SALIJAH –KATAR


Gjenerali amerikan Vincent Brooks ka sqaruar ecurinë e deritashme të luftimeve. Ai ka theksuar se trupat e koalicionit kanë kapur mercenarë të huaj, cfarë tregon një lidhje të qartë mes regjimit të Bagdatit dhe terrorizmit.
Lidhur me armët e shkatërrimit në masë Brooks ka shtuar:
"Armët e shkatërrimit në masë mbeten ende në fokus të këtij operacioni, ndonëse nuk është përparësia jonë kryesore. Operacionet tona janë të përqëndruara në goditjen kundër regjimit dhe kjo është detyra jonë e parë. Megjithatë në disa zona që ne i kemi nën kontroll po kërkojmë për armë të shkatërrimit në masë."
XS
SM
MD
LG