Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtëpia e Bardhë ka deklaruar se do të ketë një rol në Irakun e pas luftës dhe për Kombet e Bashkuara, ndërkohë që ka theksuar se Iraku ka përfaqësuar një kompleks kërcënimesh dhe rreziqesh për botën.
"Mendoj se do të jenë gjëra që do të gjenden. Ne kemi thënë gjithmonë se kemi informacione se Iraku ka armë të shkatërrimit në masë. Edhe populli i Irakut mund të jetë i dobishëm për zbulimin e vendeve të sakta ku ndodhen këto armë", tha Ari Fleischer, zëdhënës i Shtëpisë së Bardhë.
XS
SM
MD
LG