Ndërlidhjet

UASHINGTON


Plackitjet që kanë ndodhur gjatë këtyre ditëve në Irak, përfaqësojnë një fazë të përkohshme drejt rrugës së lirisë, ka deklaruar Sekretari amerikan i Mbrojtjes Donald Rumsfeld.
Forcat e koalicionit kanë arrestuar persona të përfshirë në plackitje dhe po punojnë në krijimin e gjendjes së sigurisë.
"E ndiejmë për detyrë të ndihmojmë në sigurinë e vendit dhe forcat e koalicionit po e bëjnë një gjë të tillë. Ato po patrullojnë në një numër qytetesh, kanë ndaluar një morri palckitjesh dhe do vazhdojnë të bëjnë një gjë të tillë", tha sekretari amerikan i mbrojtjes, Donald Rumsfeld.
XS
SM
MD
LG