Ndërlidhjet

MOSKË


Duma, dhoma e ulët e parlamentit rus, ka miratuar një deklaratë në mbështetje të qëndrimit të qeverisë se Kombet e Bashkuara duhet të luajnë rol qëndror në Irakun e pas luftës.
Njëherësh në deklaratë theksohet se Shtetet e Bashkuara dhe vendet e tjera të koalicionit duhet të paguajnë për rindërtimin e Irakut.
XS
SM
MD
LG