Ndërlidhjet

PRAGË


Presidenti cek, Vaclav Klaus, ka nënshkruar ligjin sipas të cilit ndalohen reklamat e duhanit në media dhe vendet publike.
Ligji në fjalë hyn në fuqi në 1 korrik të vitit 2004.
XS
SM
MD
LG