Ndërlidhjet

XHAKARTA


Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Fëmijët, UNICEF, ka kërkuar nga vendet e Azisë lindore dhe të paqësorit të marrin të gjitha masat e nevojshme për të luftuar trafikun e fëmijve dhe mbrojtjen e tyre nga SIDA.
Të njëjtat burime thonë se shkelja e të drejtave të fëmijëve nga ana e biznesit privat në këto vende është ndër më të rëndat në botë.
XS
SM
MD
LG