Ndërlidhjet

SHKUP


Lideri i ish Ushtrisë Clirimtare Kombëtare, Ali Ahmeti, ka deklaruar se lufta në Maqedoni, para dy vitesh, ishte rezultat i diskriminimit të shqiptarëve.
Ali Ahmeti këto komente i ka bërë gjatë një solemniteti në fshatin Sllukcan, afër Kumanoves, ku i është bërë nderim luftëtarëve të rënë të uck-së gjatë konfliktit të armatosur me forcat e sigurisë së Maqedonisë.
Ali Ahmeti ka shtuar se synimi kryesor i uck-së së atëhershme ishte jetësimi i të drejtave të shqiptarëve në Maqedoni, ndryshimi i kushtetutës, dhe zgjidhja e statusit të shqiptarëve brenda këtij shteti.
XS
SM
MD
LG