Ndërlidhjet

JERUSALEM


Izraeli nuk do të marrë hapa lidhur me planin paqësor për rajonin derisa kryeministri Ariel Sharon t'i ketë paraqitur vërejtjet e tij ndaj planit në një takim me presidentin e Shteteve të Bashkuara, George Bush, ka thënë zyrtari i lartë izraelit, Zalman Shoval.
Plani për arritjen e paqës parasheh krijimin e shtetit palestinez brenda tre vitesh.
Shtetet e Bashkuara dhe ndërmjetësuesit tjerë ndërkombëtar thonë se plani nuk është i hapur për ndryshime, por zbatimi i tij mund të diskutohet.
XS
SM
MD
LG