Ndërlidhjet

PRISHTINË


Paqëruajtësit e KFOR-it e kanë gjetur të vrarë dhe të hedhur në një kanal Zoran Mirkoviqin, arësimtar serb nga fshati Verbovc i Vitisë.
Zyrtarët e policisë së UNMIK-ut thonë se nuk ka ndonjë të arrestuar për rastin dhe nuk i dijnë motivet e vrasjes, por janë ndërmarrë aksione të gjëra hetimesh.
Policia supozon se Mirkoviq është vrarë më parë , pastaj është hedhur në kanalin afër fshatit Verbovc.
XS
SM
MD
LG