Ndërlidhjet

PATIA/TAJLAND


Autoreitetet e Tajlanëdës i ofrojnë njëqind mijë dollarë çdo turisti i cili mund të dëshmojë se gjatë qëndrimit në ate vend është infektuar nga virusi që shkakton sëmundjen e SARS-it.
Zyrtarët e atij vendi thonë se oferta ka për qëllim të bindë turistët që të vizitojnë Tajlandën, ku ka patur gjithashtu raste të vdekjes nga SARS-i dhe të infektuar nga virusi që shkakton ate sëmundje.
XS
SM
MD
LG