Ndërlidhjet

BEOGRAD


Zëvendës kryeministri i Serbisë, Nebojsha Çoviq vlerëson se informatat nga bota, të cilat flasin për mundësinë e fillimit të afërt të zgjidhjes së statusit përfundimtar të Kosovës dhe pavarësimin e saj eventual janë, siç thotë ai ''provokim i ri'' apo ''provë'' për autoritetet e Serbisë.
Nebojsha Çoviq ka thënë më tej se ai nuk njehë asnjë nga politikanët e Serbisë që do të pranonte ''qasjen për Kosovë të pavarur'' dhe që do te nënshkruante këte, dhe as ''për ndajen e Kosovës'', siç është shprehur ai.
XS
SM
MD
LG