Ndërlidhjet

DUBAI


Televizioni Al-Jazeera ka transmetuar sot një audio kasetë për të cilën thuhet se është nga Ayman Al-Zawahari, bashkëpuntor më i lartë i Osama bin Ladenit, liderit të rrjetit terrosist të al Kaida.
Zëri nga shiriti për të cilin thuhet se është i Al-Zawaharit u bën thirrje myslimanëve të ndërmarrin sulme të armatosura kundër amerikanëve, uro-perëndimorëve tjerë dhe izraelitëve për të detyruar largimin e tyre nga toka islamike.
XS
SM
MD
LG