Ndërlidhjet

PRISHTINË


Relizimi i standardeve që UNMIK-u u ka vënë institucioneve të Kosovës para fillimit të bisedimeve për statusin final të Kosovës, ka qenë tema kryesore e bisedimeve në Prishtinë midis presidentit Ibrahim Rugova dhe zyrtarit të Stejdepartmentit amerikan për Evropën Qendrore dhe Jug-lindore, Pol Xhons.
Ibrahim Rugova e ka informuar zyrtarin amerikan për përparimet dhe për qëllimet e institucioneve të Kosovës, duke theksuar se Kosova angazhohet për shoqëri demokratike dhe tolerante si dhe për integrimin e të gjithë minoriteteve.
XS
SM
MD
LG