Ndërlidhjet

PRISHTINË


Georege Soros, kryetar i Fondacionit për Shoqëri të Hapur, ka deklaruar në Prishtinë se Kosovën nuk duhet shikuar si pjesë të Serbisë.
Soros vlerëson se zgjidha më e mirë do të ishte pavarësia e Kosovës, me kusht që ajo t'i respektonte të drejtat e minoriteteve.
George Soros i ka bërë këto komente pas takimeve që kishte me udhëheqësit kosovarë, presidentin Ibarahim Rugova dhe kryeministrin Bahjram Rexhepi dhe me shefin e UNMIK-ut, Michael Steiner gjatë vizitës së sotme në Kosovë.
XS
SM
MD
LG