Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Ai që shkon në Selanik, duhet t'i pranojë rregullat e atjeshme, ndërsa ai që dëshiron të shkojë në Evropë, duhet t'i pranojë rregullat e Evropës", ka deklaruar kryeadministratori i Kosovës, Michael Steiner.
Sipas tij, cdo i ftuar në Samitin e Selanikut, duhet të jetë i gatshëm për të biseduar me pjesëmarrësit e tjerë.
"Kjo duhet të vlejë edhe për delegacionet e UNMIK-ut dhe të Beogradit", ka thënë Steiner.
XS
SM
MD
LG