Ndërlidhjet

SHKUP


OSBE-ja sot ka tërhequr vëmendjen për rritjen e numrit të incidenteve në ish rajonet e krizës në perëndim dhe veriperëndim të Maqedonisë.
''OSB-ja ka regjistruar rritje të numrit të incidenteve në ish rajonet e krizës, kurse kjo mund të zgjidhet me prani të shtuar policore, zhvillim ekonomik dhe insfrastrukturë të përmirësuar'', ka thënë zëdhënësja Wolfgang Graven në konferencë për shtypin.
PODGORICË
Në Mal të Zi dje janë asgjësuar mbi 5.000 copë armësh në kuadrin e fushatës për dorëzimin vullnetar të armëve ilegale.
Qindra malazezas ishin pajtuar që të dorëzojnë 1.770 copë armësh zjarri, 2.000 granata, mijëra fishekë dhe një top kundër-ajror.
XS
SM
MD
LG