Ndërlidhjet

RIJEKË


Papa Gjon Pali i dytë sot e theksoi rëndësinë e familjes, në meshën para 100 mijë njerëzve në Rijekë.
Në ditën e katërt të vizitës në Kroaci, ai tha se shoqëria sot është "tragjikisht e fragmentarizuar dhe e përçarë".
"Sot, familja në Kroaci kërkon kujdes të posaçëm dhe masa të qarta, që do të promovonin dhe mbronin zhvillimin dhe stabilitetin e saj", tha Papa Gjon Pali i Dytë, i cili nesër e përfundon vizitën në Kroaci.
XS
SM
MD
LG