Ndërlidhjet

BEOGRAD


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë tha se është "e pakënaqur" me vendimin e prokurorëve të Malit të Zi, për të mos i ndjekur të dyshuarit në skandalin e trafikimit të qenieve njerëzore.
Para 7 muajsh, një vajzë nga Moldavia tha se 4 vetë e kishin dhunuar, keqtrajtuar dhe detyruar të bëjë prostitucion.
Sipas saj, në mesin e tyre ishte edhe zëvendës prokurori i shtetit.
XS
SM
MD
LG