Ndërlidhjet

PARIS


Kemi kaluar nëpër një periudhë që ka pasur dallime të qarta në pikëpamje, por kjo nuk duhet të pengojë shumë gjëra që i kemi të përbashkëta, tha kryeministri i Britanisë Tony Blair pas takimit me homologun francez Pjer Rafarin.
"Marrëdhëniet francezo-britanike kanë pasur gjithnjë vështirësi, por në zemrat tona ne ndjejmë se është e rëndësishme që punojmë bashkërisht dhe së fundi ndajmë synime dhe vlera të përbashkëta", tha Tony Blair në Paris.
XS
SM
MD
LG