Ndërlidhjet

VLORË


Ministrat e Brendshëm të vendeve të Ballkanit Perëndimor, u njohën sot me veprimtarinë e Qendrës Ndërkombëtare Antitrafik në Vlorë. Gjatë një vizite, në mjediset e kësaj qendre, të shoqëruar nga ministri i Rendit Publik, Luan Rama, përfaqësuesi special i UNMIK-ut për Sigurinë dhe Drejtësinë, Nikolas Buth, ministri i brendshëm i Serbisë Dushan Mihajlloviq, ai i Malit të Zi, Millan Fillipoviq, dhe i Maqedonisë, Hari Kostov u prezantuan me aktivitetin e kësaj qendre.
XS
SM
MD
LG