Ndërlidhjet

BOHUM


Një gjykatë gjermane ka dënuar me tre vjet e gjysmë burg, Xho Trashler, ish punonjës i Misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë, për vjedhjen e 4.3 milionë dollarëve.
Këto para u morrën nga fondi i Korporatës Elektro-energjitike të Kosovës dhe ishin dërguar në xhirollogarinë vetjake të Trashler në Gjiblatar.
XS
SM
MD
LG